Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/skutta.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/skutta.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/skutta.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/skutta.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/skutta.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/skutta.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197
Hipp hurra för mig! | ÄNNU EN BLOGG!

Hipp hurra för mig!

tårta Idag blir jag gammal som gatan.

Nu har jag ätit mat och tårta och fått presenter. Alldeles lagom.
Fick finaste väskan, som jag önskat mig, av sambon + ett PS3-spel. 500 kr och choklad av svärmor.

Min egen mor skickade en massa lotter i ett paket. Jag vann inte en spänn!

/C

Publicerad i Personligt, Prat
4 comments on “Hipp hurra för mig!
 1. Tea skriver:

  Grattis i efterskott!

 2. Catarina skriver:

  Tackar tackar!

  Mr: Som min kompis så snällt påminde så är det snart dags att ha 40-års kalas! Eller inte riktigt….

  /C

 3. Emelie skriver:

  Grattis i efterskott!

 4. Mr skriver:

  Grattis!

  Eller beklagar…..

  Välj själv :)

%d bloggare gillar detta: